Logo

 AVAINASIAKKUUS                                             

Lönnrotinkadun apteekki kuuluu Avainapteekkeihin. Avainasiakkuus on kanta-asiakasohjelmamme, joka palkitsee ostosten keskittämisestä huomattavilla eduilla sekä turvaa lääkityksesi mutkattoman onnistumisen ilman turhia riskejä. Avainasiakkuus on maksuton. Avainasiakkaaksemme voit liittyä joko apteekissa tai internetissä: https://www.avainapteekit.fi/avainasiakkuus/liity-avainasiakkaaksi

Ostohyvitys

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta Lönnrotinkadun apteekissa. Saat senhetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen (jopa 5 %) suoraan kassalla Avainasiakaskortilla kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.

Ostohyvitystaulukko
Ostot kalenterivuodessa alennus %
50−100 € 1 %
101−200 € 2 %
201−300 € 3 %
301−500 € 4 %
> 500 € 5 %
 

 

Oma Avainasiakas-lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit-asiakaslehdessämme on aina kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Avainasiakastarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen. Asiakaslehden ajankohtaiset ja asiantuntevat artikkelit opastavat lukijaa monissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Lisäpalvelut

Avainasiakkaana Sinulla on mahdollisuus seurata reseptilääkkeidesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös monet Avainapteekkisi tarjoamat lisäpalvelut ovat Sinulle merkittävästi edullisempia, ja saat niiistä tarkempia tietoja omasta Avainapteekistasi.

Lääketurvallisuuden paraneminen

Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Avainapteekkisi asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Avainasiakastarjoukset

Ajankohtaiset avainasiakastarjoukset löydät avainapteekkien internet -sivuilta: http://www.avainapteekit.fi/tuotteet/avainasiakastarjoukset 

Rekisteriseloste

Rekisteriselosteen löydät tästä linkistä.